DJ: Arjan Snijders

Ben je wel goed bij je hoofd?
In een radiostudio en met muziek hard aan, kan ik mezelf erg verliezen en gedraag ik me ongetwijfeld erg debiel. Daarnaast ben ik behoorlijk evenwichtig en verantwoordelijk, echt. Echt hoor!

Wat is vandaag je favoriete nummer allertijden?
Dat is inderdaad elke dag een andere song, maar laat ik toch maar het allereerste nummer noemen wat me als 7-jarig jochie zo ontzettend ontroerde en me elke keer kippenvel bezorgde als ik het draaide en waar ik in m’n hoofd allerlei spannende, ongrijpbare beelden bij bedacht: I am the walrus van The Beatles. Mysterieus en fascinerend!

Band/artiest waar je eigenlijk altijd wel gelukkig van wordt:
Paul McCartney is toch wel de man die me het meest vrolijk maakt. Ik moet altijd meezingen als ik z’n songs hoor en daar word ik gelukkig van.

Als je een artiest virtueel mocht vermoorden dan zou het zijn:
Mogen al die folky berggeiten die op een trilplaat staan te mekkeren van de berg af geflikkerd worden, in een heel diep dal? Passenger (de ergste van allemaal!), James Blunt, Crystal Fighters, The Lumineers, Tom Odell, Villagers, Ben Howard, Blaudzun, ik vergeet er nog veel meer, maar je snapt hopelijk wat ik bedoel? Die gasten zingen allemaal met een vreemd trilletje en raar vibrato en mensen lijken dat te verwarren met oprechtheid of talent. Geen idee waar die verwarring is ontstaan.

Beste concert ever:
Jeutje, dat zijn er honderden. Jeff Buckley in Paradiso 1995, vond ik wel heel erg indrukwekkend…

Dit optreden was niet best (en je had er nog zoveel van verwacht):
Vele dansacts blijf ik uitproberen, maar al die knoppendraaiers vervelen me elke keer weer. Moby op Pinkpop of Werchter bijvoorbeeld. Geen drol aan.

Wat is je favoriete afhaalrestaurant?
Het dichtst bijzijnde…

Je zal het nooit hardop zeggen want je schaamt je dood, maar dit vind je toch zo'n goed nummer:
Ik schaam me er helemaal niet voor. The Road to Mandalay van Robbie Williams bijvoorbeeld, is dat fout?

Mocht je voor een week de verlichte dictator zijn van Nederland dan zou je:
Alle weggebruikers verplicht een week op cursus sturen en hun asociale rijgedrag er uit rammen!

Fetisj:
?

Masturberen doe je natuurlijk niet maar als je dat wel zou doen dan op:
Eh, even zitten zoeken. Heather Graham? Of Elizabeth Hurley?

Tering, dat je ooit hier mijn geld aan uit gegeven hebt:
CD’s die ik al bleek te hebben, te dure verzekeringen, slechte en dure maaltijden in restaurants die beter beloofden, belastinggeld naar defensie en andere onnodige posten

Bucketlist:
Bijzonder popprogramma terugkrijgen op de Nederlandse tv, lijkt me wel wat. En nog een leven lang met mooie reizen, waar ik elk jaar wel wat van m’n bucketlist (die ik niet heb) kan afvinken.

Wiens leven zou je zo zonder morren overnemen?
Elke zelfverzekerde, zeer muzikale en soepel swingende zwarte man… (Dat oogt allemaal zo veel prettiger en vanzelfsprekender dan wij blanke droogklootjes doen…)

Wat je programma zoveel beter maakt dan al die goedbedoelende collega's is:
Dat ik me niet verplicht voel hits te draaien omdat het hits zijn geweest en in radioshows veel hits zouden moeten zitten omdat alleen dan het een goed of genietbaar radioprogramma zou zijn. Draai muziek vanuit je hart, bekend of ongekend, maar verkoop wat je draait, deel je passie en dan is het altijd goed!

Zijn er nog verbeterpunten bij jezelf:
Ik zou eens wat meer hits moeten draaien.