DJ: Matthijs Kuiper

Programma's

Ben je wel goed bij je hoofd?
Soms.

Wat is vandaag je favoriete nummer allertijden?
Late Of The Pier - Blueberry

Band/artiest waar je eigenlijk altijd wel gelukkig van wordt:
Ik kan niet kiezen tussen Tame Impala, Late Of The Pier of Unknown Mortal Orchestra. Voor alle drie mag je me altijd wakker maken.

Als je een artiest virtueel mocht vermoorden dan zou het zijn:
Shawn Mendes, Hailee Steinfeld, Jeroen Vd Boom, of nee doe toch maar David Guetta.

Beste concert ever:
Damien Rice op Rock Werchter (2015) Ik was net klaar met het maken van een aantal bijdrages voor 3FM (waar ik produceer in de avond) en zat met een paar collega's nog te dubben of we naar Damien Rice zouden gaan, want hij had die dag daarvoor al een heel goed concert gegeven op Down The Rabbit Hole. Toen we onze plek hadden gevonden in de grote schuur waar Damien Rice elk moment zou beginnen, waren meer dan 10.000 Belgen verschillende nummers al aan het joelen. Damien Rice kwam op en heeft in anderhalf uur tijd alleen maar finale, op finale, op finale gezongen en gespeeld. Ik had bijna verwacht dat hij na het concert dood neer zou vallen, zo veel energie zat er in dat optreden.

Dit optreden was niet best (en je had er nog zoveel van verwacht):
Tame Impala op Lowlands (2010)! Toen stonden ze nog op het allerkleinste podium van Lowlands, de Charlie. Ik had al mijn vrienden al kapot gestalkt over het feit dat ze allemaal op die zaterdagmiddag moesten zijn bij een van de betere concerten van dat weekend. Niets was minder waar, want de band speelde alle nummers ongeveer 40 bpm slomer dan normaal en waren verder op het podium al helemaal niet vooruit te branden. Mijn vrienden hielden het een half nummer vol, ikzelf krap een kwartier...

Wat is je favoriete afhaalrestaurant?
Ik heb thuisbezorgd in Utrecht uitgespeeld en eet veel slecht eten door elkaar, maar als ik echt zin heb in veel vlees dan bestel ik altijd bij 't Sluisje Spareribs <3

Je zal het nooit hardop zeggen want je schaamt je dood, maar dit vind je toch zo'n goed nummer:
Ik schaam me niet zo snel, want om een van de grootste clich├ęs maar eens aan te snijden; muziek is per definitie subjectief. MAAR! in die hoek vind ik de verzamelaars van DJ Supermarkt -To Slow To Disco- briljant!

Mocht je voor een week de verlichte dictator zijn van Nederland dan zou je:
10 Pokestops en een Gym neerzetten precies op mijn huis zodat ik met gemak de beste Pokemon Go speler van mijn buurt blijf.

Fetisj:
Frikandelbroodjes

Masturberen doe je natuurlijk niet maar als je dat wel zou doen dan op:
Weet ik niet want ik masturbeer dus niet... maar als ik dat wel zou doen dan zou dat zijn op de auto van mn buurman, omdat hij al anderhalf jaar aan het verbouwen is en vooral op onchristelijke tijden ruzie heeft met zijn klopboor. Overigens zou ik dat doen met Ginuwine - Pony door de speakers van zijn auto.

Tering, dat je ooit hier mijn geld aan uit gegeven hebt:
Ik heb ooit een shitload uitgegeven aan een Super Nintendo met spellen, alles, maar toen deed de Super Nintendo het niet omdat ik een te nieuwe tv had...

Wiens leven zou je zo zonder morren overnemen?
Die van de kat van mn ouders. DAT BEEST IS ZOOOO VERWEND (maar wel een lieffie hoor)

Wat je programma zoveel beter maakt dan al die goedbedoelende collega's is:
Kattenplaatjes.

Zijn er nog verbeterpunten bij jezelf:
Beter worden in vragenlijstjes invullen.