Veelgestelde vragen

Hoe kan ik naar KX Radio luisteren?

Op internet kun je naar de KX live stream luisteren via een groot aantal verschillende mediaplayers. Onder andere de Windows Media Player, Quicktime, VLC of iTunes bieden de mogelijkheid om naar KX te luisteren. Op welke manier je luistert, kun je aangeven onder de player zelf.

Als je zelf handmatig de links wil toevoegen, dan bij deze:

p.s. De laatste is zeer handig voor mobiel luisteren!

Klik je op een link, maar weigert je computer hem af te spelen? Dan staat je computer misschien niet juist ingesteld. Ook hier hebben wij een aantal oplossingen voor.


Sonos / TuneIn

In de zenderlijsten van Sonos en TuneIn zijn we te vinden onder Serious Talent 3FM


Mobiel Luisteren

Naast het luisteren naar KX Radio via internet is het ook mogelijk om onderweg KX bij je te hebben. De meeste mobiele telefoons van tegenwoordig zijn namelijk uitgerust met een internetverbinding. Toch kan het nog vrij lastig om KX Radio te vinden op je mobiele telefoon, vandaar hier een simpele handleiding voor diverse soorten mobiele telefoons:

Apps voor iPhone / Android

Ook wij kunnen niet achterblijven bij de huidige ontwikkelingen, daarom kun je ook naar ons luisteren via een aantal apps:

De 3FM-app heeft een kopje genaamd ”webchannels”/"themakanalen" waar wij onder staan!

Heb je een andere telefoon of kom je er niet uit met bovenstaande tips? Laat het weten via support@kxradio.nl.

Internetradio’s
Internetradio’s werken met een tunerlijst. Bij veel lijsten staat de KX stream daar in. Heb je een internet radio waar we niet in de tunerlijst staan, geef het aan ons door via support@kxradio.nl. Vergeet niet het merk/fabrikant en model van je radio te vermelden.