Nieuws

PUP 75 van 1975!

De eerste 3 zondagen van december maken jullie favoriete zondagmiddag-disconauten Henk Peeters, Jeroen Drogt en Rob Stenders een aantal bijzondere muzikale tijdreizen op KX Radio.

We gaan verder waar we op 31 augustus 2014 waren gebleven (toen de PUP 100 van 1974), want op 4 december bevindt het Parallelle Muziekuniversum met Henk, Jeroen en Rob zich in 1975.

Het PUP Panel weegt 31 jaar na dato de 100 grootste hits uit Nederland, Engeland en Amerika van dat jaar en plaatst alle ruim 250 liedjes in hun definitieve rangorde met als eindresultaat: de PUP 75 van 1975.

Omdat je zelfs in een parallelle wereld niet zoveel liedjes in 4 uur kunt proppen, krijg je de staart van de lijst (de nummers 75 t/m 61) via een podcastuur, gepresenteerd door Jeroen, aangeboden. Net zoals de andere Parallelle uren vind je dat uur hier: http://kxradio.3fm.nl/uitzending-gemist/parallel

Om alvast in de stemming te komen voor deze nationale zondagmiddaggebeurtenis presenteert Ewald van Liempt de (zater)dag ervoor een voorpret-programma tussen 12 en 2 met daarin een keuze uit de liedjes die de eindlijst net niet gehaald hebben, maar die te leuk zijn om daarom maar links te laten liggen, aangevuld met persoonlijke favorieten.

Dus… luisteren naar KX Radio op zaterdag én zondag naar de PUP 75, de ultieme hitlijst van 1975!

Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.