Nieuws

Haarlemse Trots

Haarlem. Hoofdstad van Noord-Holland, stad van het Jopenbier, het Patronaat en Giel Beelen. Ook de stad van de Damiaantjes, boekdrukkunst en het Teylers Museum. Maar Haarlem is vooral een echte muziekstad volgens KX-DJ Rudy Nicola!

Bekende namen, zoals Alain Clark, Chef’Special, Jacqueline Govaert, Niels Geusebroek en Rilan & the Bombardiers hebben hun roots in de muggenstad. Ook het jaarlijkse Bevrijdingspop wordt bezocht door meer dan 100.000 bezoekers.

Wie zijn de nieuwe muzikale talenten uit de stad? Haarlemmer en KX-DJ Rudy Nicola zet ze voor je op ’n rijtje: 

 

 

Chris Alain
Chris Alain is 20 jaar en studeert aan het conservatorium. Hij heeft al ervaring als backing-vocaal van Roel van Velzen en trad afgelopen zomer op tijdens Bevrijdingspop. 

Peer Pressure
Peer Pressure is een jonge en talentvolle muzikant die bekend staat om zijn volwassen stemgeluid. Ook hij trad afgelopen zomer op tijdens Bevrijdingspop in Haarlem.

Pyn
Pyn is een geboren Friezin, maar woont inmiddels al een paar jaar in Haarlem. In 2016 bracht ze haar EP 'The Rider' uit. Deze EP heeft inmiddels meer dan 1 miljoen streams behaald. 

MYCA
MYCA is 20 jaar en ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al een aantal keer opgetreden in Europa. In 2017 brachten ze de EP 'Art' uit. 

Jack & the Weatherman
Jack & the Weatherman is een duo bestaande uit Berry Krikken & Sebastiaan Weerman. Deze mannen passen perfect bij een warme zomeravond waar ze met hun liedjes het zwoele gevoel van de zomer goed kunnen versterken. 

Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.